Profil podjetja

Socreat Electronics Technology Limited je visokotehnoloških skupnega podjetja podjetje Hongkong in celino, specializirano za R & D, proizvodnja in prodaja inteligentni lightings LED. Na osnovi "Prišel iz narave, ustvariti prihodnost" spočetja, smo poudarek na R & D, proizvodnja in prodaja visoke kakovosti vse v en sončne vrt svetloba, vse v en sončne ulica svetloba, prenosni sončne razsvetljave.

Socreat je strokovno raziskovalno ekipo ki komponira in izkušeni inženirji gonilnik LED razsvetljavo oblikovalcev. Imamo trdne tehnične moč in bogatimi izkušnjami dizajn in sodelujemo s profesorji in strokovnjaki iz Xi'an Jiaotong University in Univerza Xi'an znanosti in tehnologije strankam ponuditi najboljše izdelke.

Cesti Smart je novo blagovno znamko Socreat podjetja, sistem za upravljanje blagovne znamke v celinski uradno tvorijo leta 2016. Smo prepričani, bo ta nova blagovna znamka super zvezda na svetu, vodi razvoj trga sončne ulica svetloba. Kot vodja, vztrajamo na smer "strokovnjak v inteligentna razsvetljava, prižgejo svetu", vodenje R & D v inteligentna razsvetljava izdelkov in izboljšanje kakovosti svetlobe. Ustvarjamo bolj udobno, bolj energetsko učinkovita, višjo kakovost življenjskega okolja z modrostjo.

Zagotavljanje kakovosti

Naše podjetje je lastnik dodatno testiranje opreme in strokovno usposobljeni in inženir, ki strogo nadzorujejo celoten proces, ki vsebuje material nakupov, izdelavo postopka in končne izdelke. Vse teste zanesljivosti so strogo v skladu z vojaškimi proizvodi. Naši izdelki so popolnoma v skladu z zahtevo mednarodnih standardov, kot so UL, CE, FCC, RoHS in tako naprej.

Ogled tovarne

Naše tovarne se nahaja v Gushu, Bao'An okrožje Shenzhen, ki je elektronika proizvodni center Kitajske.

Gushu je samo 2 postaj podzemne železnice, od letališča Shenzhen, je primeren za vaš obisk.

Torej, če ste zainteresirani za LED, prosimo, ne oklevajte, da nas obiščete, toplo pozdravljam!

Vizija podjetja:

Kot vodilna v inteligentna razsvetljava.

Podjetje smer:

Strokovnjak v inteligentna razsvetljava, prižgejo svetu.

Podjetje zasnove:

Prihajajo iz narave, ustvariti našo prihodnost.

Vrednost podjetja:

Ponujajo stranke, zaposleni, delničarji in poslovni

partnerji platformo kjer lahko ustvarite in doseči sanje;

spoštovanje in spodbujanje posameznika sposobnosti in ustvarjalnosti.