Različne vrste LED luči

LED diode imajo zelo trajne in energetsko učinkovite prednosti. S tehnološkim napredkom se industrija led razsvetljave zelo hitro razvija in obstaja veliko različnih vrst led luči.


1. Zunanja razsvetljava pod vodstvom krajine, kot so dvoriščne luči, krajinske luči, travnate luči, reflektorji, neonske luči, osvetlitev stavb itd.


2. Notranja dekoracija razsvetljave, kot so žarnice z žarnicami, led cev, skodelica žarnice, pas svetilke, stropna svetilka, viseča svetilka, industrijska svetilka itd.


3. Profesionalna razsvetljava, kot so luči na letališču, letalske luči, bliskavice, avtomobilske luči, ulične luči, sončne luči, luči v predorih itd.


4. Varnostna razsvetljava, kot so rudniške svetilke, ki se uporabljajo v rudnikih, protieksplozijske svetilke v posebnih okoljih, varnostne indikatorske luči itd.


5. Posebna razsvetljava, kot so ne-sevalna svetloba, luči za zdravljenje, mikroorganizmi, nevidna svetilka za pridelke in cvetje.


6. Splošna razsvetljava, ki se uporablja za razsvetljavo v pisarnah, trgovinah, hotelih in hišah, kot so žarnice, led svetilke, stropne svetilke, lestenci, industrijske in rudarske luči.