Ekonomska in socialna analiza koristi sončne LED ulične svetlobe

Zdaj se sončne LED ulične luči hitro širijo na velikem trgu razsvetljave. Kakšne so torej prednosti LED sončnih uličnih luči v primerjavi z uličnimi žarometi natrija:

Prvič, sončna ulica led luči uporabljajo sončno energijo, da jih pretvorijo v elektriko.

Zato lahko LED ulične sončne luči bistveno zmanjšajo emisije ogljikovega dioksida iz proizvodnje energije.

Drugič, gradnja uličnih luči natrijeve svetilke je težka, zato je treba izkopati jarke, da postavite kable. Količina del je velika in potrebna je precejšnja količina kablov, sončne ulične luči pa lahko namestimo s polji, pri tem pa prihranimo veliko stroškov gradnje in kablov.

Tretjič, prihranite stroške elektrike. Energija sončnih LED uličnih luči izvira iz neizčrpne sončne svetlobe, ki je naravno brezplačna energija. Enkratne naložbe lahko koristijo za življenje.

Četrtič, prihrani stroške vzdrževanja. Življenjska doba visokotlačne natrijeve sijalke je na splošno le 2000-6000 ur, medtem ko lahko življenjska doba sončne LED ulične svetilke doseže več kot 50.000 ur. Zdaj je življenje visoko sončne ulice led svetilka dosegla 100.000 ur. Potrebno je le redno vzdrževanje krmilnika in baterije, kar zelo prihrani delo in stroške vzdrževanja in popravila.