Odvajanje toplote sončne ulične svetlobe

V delovnem procesu sončnih uličnih svetilk se, razen svetlobne energije, ki jo oddaja čip, preostanek energije v osnovi pretvori v toplotno energijo. Visoke temperature bodo resno vplivale na življenjsko dobo sončnih LED uličnih svetilk. Zato je treba v celoti posvetiti odvajanju toplote LED uličnih sončnih luči. V nasprotnem primeru se lahko zgodi nekaj težav:

Struktura sončne svetilke je lahko upognjena in razpokana zaradi toplotnega raztezanja. To je zato, ker je LED solarna ulična svetilka sestavljena iz različnih delov različnih materialov. In koeficient toplotnega raztezanja in krčenja sta različna. Zato se lahko material, ko temperatura pade, upogne in skrči. Ko se temperatura dvigne, se lahko material razširi in razpoka

Previsoka temperatura lahko povzroči ovire pri delovanju tokokrogov ulične luči LED. Ko se temperatura polprevodniških komponent v elektronski opremi dvigne, bo upor manjši. To bo tvorilo začaran krog&"; dvig temperature-odpornost upada-tok naraščanje-dvig toplote-dvig temperature GG" In prišlo je do pojava odklopa izgorelosti.

Visoke temperature lahko poškodujejo material sončnih uličnih svetilk, kar poslabša kakovost materialov. Višja kot je temperatura materialov, ki se uporabljajo v elektronski opremi, hitrejša je oksidacija. Če je večkrat izpostavljena visokotemperaturni oksidaciji, se bo njegova življenjska doba močno skrajšala. Hkrati bosta večkratno termično raztezanje in hladno krčenje zmanjšali trdnost materiala in ga celo poškodovali.

Solarne cestne luči Road Smart imajo visoko trdnost in odlično odvajanje toplote, za vse naše sončne luči lahko ponudimo 3-5 let garancije. Vabljeni, da nas kontaktirate za kakršne koli informacije.