Vgrajene svetilke za sončno svetlobo

Vgrajene svetilke za sončno svetlobo
Podrobnosti izdelka

Road Smart integrirane sončne vrtne luči prednosti:

1. Vgrajeni sončni svetlobni izdelki zagotavljajo 3-5 letno garancijo, imajo poprodajni sistem.

2. Vsi naši izdelki so uspešno opravili certifikat CE in RoHS Evropske unije ter vodoodporen certifikat IP65 na visoki ravni.

3. Vključujemo R & R, proizvodnjo, prodajo in integracijo ter zagotavljamo OEM in prilagojene storitve, ki temeljijo na dobavi obstoječih modelov. Več kot 20 naših inženirjev je pripravljenih na vse, kar potrebujete!

4. Tovarna ima 10 let izkušenj na področju raziskav in razvoja ter proizvodnih izkušenj na področju sončne energije. S površino 6.000 kvadratnih metrov proizvodnega in pisarniškega prostora podjetje samostojno proizvaja sončne celice in krmilnike za nadzor kakovosti iz vira in znatno zmanjša vaše poprodajne stroške.

5. Integrirana sončna vrtna svetilka Road Smart sprejema visoko učinkovite ameriške sončne celice, ameriški svetlobni vir Puri LED, močnostno litijevo baterijo in neodvisne raziskave.

6. imajo 80pcs patente na strukturo in videz in vezje.

7. Dobavljamo različno moč, različne aplikacije, kot so vrtne svetilke z nizko močjo, luči vile; visoko zmogljive luči na avtocesti; večnamenske nadzorne luči; sistemi za osvetljevanje sončne energije.

8. Integrirana sončna vrtna svetilka Road Smart, ki združuje LED svetlobni vir in sončno ploščo, ki jo nadzira inteligentni krmilnik, lahko učinkovito zmanjša stopnjo napak, olajša namestitev, znatno zmanjša stroške transporta in namestitve ter učinkovito zmanjša poprodajne stroške.

9. Izdelki so bili izvoženi v več kot 120 čezmorskih držav in so bili proizvedeni za več velikih čezmorskih znanih blagovnih znamk. Od strank so prejeli visoko prepoznavnost.

Integrirana sončna vrtna svetilka Road Smart

Socreat Electronics je eden od najboljših proizvajalcev in dobaviteljev na svetovnem prizorišču na Kitajskem, opremljen z dobro integriranim solarnim svetlobnim projektom, dobrodošlico na veleprodajne izdelke iz naše tovarne.
Hot Tags: integrirane sončne svetlobe, Kitajska, proizvajalci, dobavitelji, tovarna, projekt
Povpraševanje

You Might Also Like