Senzor gibanja Led Street Light

Senzor gibanja Led Street Light
Klepetaj zdaj
Podrobnosti izdelka

Road Smart senzor gibanja je vodil ulico:

Tisti, ki nadzorujejo obstoječe svetilnike v dvorišču, so relativno obsežni in v sredi noči skoraj ni avtomobilov in ljudi, ki se sprehajajo po parku. Če se osvetlitev izklopi, ni nevarnost za človeka ali varnost, ampak je bila osvetljena do zore, kar je povzročilo celodnevni dolg svetlobni pojav. Poraba energije je neverjetna. Z uporabo radarske (mikrovalovne) indukcijske LED svetilke za ulično svetlobo, ki jo je neodvisno razvilo naša družba, bomo izvedli naslednje funkcije: 1. Uporaba tehnologije za občutljivost na svetlobo, ki samodejno zaznava osvetlitev okolice glede na sezonske spremembe, vklopi LED svetlobni vir, vklop luči, izklop luči, natančno na mestu

2, z nastavitvijo vgrajene funkcije odštevanja CPU, da se zagotovi neprekinjeno neprekinjeno razsvetljavo ob polnoči, vse do pozne noči, ko se mobilnost ljudi in vozil zmanjša, samodejno preklopi na radarski (mikrovalovni) inteligentni način nadzora, se je začel neprekinjeno , izdana pobuda Mikrovalovni skenirni signal (s polmerom pokrivanja 8 metrov) zagotavlja neprekinjeno in neprekinjeno osvetlitev, ko so prisotni senzorji in ljudje in se gibljejo znotraj območja pokritosti. Vozilo in ljudje po odhodu samodejno zavrnejo prehod na nizko osvetljeno varnostno osvetlitev (normalna moč 30%).

motion sensor led street light

QQ截图20170113114316.png

Socreat Electronics je eden najboljših proizvajalcev in dobaviteljev za svetilke na svetu, ki je opremljen z dobrim svetlobnim senzorjem za vodenje svetlobe, dobrodošli na veleprodajne izdelke iz naše tovarne.
Povpraševanje